Kutsukortit nopeasti ja edullisesti postitettuna Tampereelta ympäri Suomen

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Viestipaino Oy on apunasi elämän suurten tilaisuuksien järjestämisessä. Tilaa yksilöidyt kutsukortit meiltä! Tiedämme, että sinulla on muutakin ajateltavaa, joten hoidamme puolestasi postituksen Tampereelta minne vain Suomessa. Halutessasi voit noutaa kortit toimipisteestämme tai voimme postittaa ne suoraan sinulle.


Hääkutsuille ja muille kutsukorteille valitaan painatus, koko ja materiaalit laajasta valikoimasta. Suunnittelupalvelumme on apunasi päätösten tekemisessä, jotta kutsun ulkoasusta tulee juuri sopiva. Haluamme tehdä sinun ja tilaisuutesi tyyliin sopivat kutsut. Toimitusaika kutsuille on yhdestä kahteen viikkoa, joten otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen suurta päivää.

Hääkutsupaketissa on kaikki, mitä tarvitset

  • Kutsukorttien koko 310 x 155 mm, kokoon taitettuna 155 x 155 mm
  • Kortin materiaalina 250 g kartonki (kultainen, valkoinen tai värillinen)
  • Kuoren koko 170 x 170 mm, materiaalina 120 g paperi (kultainen tai valkoinen)
  • Yksi mallikortti tulostettuna
  • Kutsukorttien tulostus (aineistona pdf-tiedosto)
  • Kuorien osoitteistus (aineistona excel-tiedosto)
  • Korttien kuoritus ja postitus
  • Postimaksut Suomeen
Hinta 99 euroa + 2,65 euroa / kortti

Ilman postitusta hinta on 1,45 euroa / kortti
Toimituskulut: Postipaketti 27 euroa, nouto toimipisteestämme ilmainen!
Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Toimitusaika 1–2 viikkoa.

Valmistamme myös räätälöityjä hääkutsuja!

Tilaukset ja kyselyt: viestipaino@viestipaino.fi

Ohjelmat, kirjekuoret ja muu oheismateriaali samasta paikasta

Jotta sinun ei tarvitse stressata turhasta, tarjoamme kaiken oheismateriaalin näppärästi saman katon alta. Tarjoamme kutsukorttien postitusta varten kirjekuoret, jotka saat halutessasi tulostettuna osoitteineen.


Teemme kaiken materiaalin tilaisuutesi tunnelmaan sopivaksi. Ohjelmasta vieraidesi on helppo seurata tilaisuuden kulkua ja istumajärjestys selviää paikkakorteista tai istumajärjestyskaaviosta. Tilaisuutesi rullaa sujuvasti ja näyttää tyylikkäältä sekä yhtenäiseltä. Jälkikäteen voit koota kirjan itsellesi ja läheisillesi, jotta muistatte ja voitte elää uudelleen tärkeät hetket vuosienkin jälkeen. Yksilöidyt tarrat voivat olla hauska lahja, jonka jokainen vieras vie kotiin muistona tilaisuudesta. Teemme kiitoskortteja ja tyyliteltyjä kirjeitä, jotka voimme postittaa tilaisuuteesi osallistuneille ihmisille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!