Tilaus- ja varastotuotteet nopeasti - meiltä myös tulostuspalvelu

Viestipaino Oy:n tuotevalikoima on hyvin laaja. Tarjoamamme tulostuspalvelu on myös suosittu ja hyödyllinen useille asiakkaillemme. Tulostuspalvelumme myös tulostaa osoitteet, asiakastiedot ja muut tiedot lomakkeisiin, kirjeisiin, lehtiin ja muihin tuotteisiin. Konekantamme on laaja, joten tulostimet valitaan aina tuotteen ja tarkoituksen mukaan. Tulostuspalvelumme auttaa myös aineiston käsittelyssä, muokkauksessa ja viimeistelyssä.

Kirjapainon tuotteet

Käyntikortit

Käyntikorttien standardikoko on 90 x 50 mm, mutta toteutamme myös muut koot. Käytämme yleensä 250 g/m2 käyntikorttikartonkia, mutta valikoimiimme kuuluu runsaasti myös muita erikoiskartonkeja. Esimerkiksi kultakartonki luo käyntikorttiin unohtumatonta arvokkuutta. Painoväri voi olla mikä vain, kuten sisältökin. Foliopainolla saadaan myös foliovärejä, kuten kultaa ja hopeaa, jotka ovat upeita mustalla taustalla. Käyntikortit toimitamme 200 kpl:n kartonkikoteloissa.

Kirjelomakkeet

Kirjelomakkeissa käytämme 80–90 g/m² preprint-paperia, jolla painojälki on hyvää ja tulostus kunnollista laserprintterissäkin. Myös lasertulostuskelpoiset erikoispaperit kuuluvat valikoimaamme.

Lasku- ja tilisiirtolomakkeet

Lasku- ja tilisiirtolomakkeita valmistamme erikokoisina, yksiosaisina tai moniosaisina jäljentävinä. Asiakkaan halutessa tulostamme valmiisiin pohjiin asiakkaan tiedot ja esimerkiksi juoksevan viitenumeron. Juokseva viitenumero pienentää pankkikuluja.

Lähetteet

Lähetelomakkeet ovat yleensä moniosaisia numeroituja lomakkeita. Valikoimistamme löytyy useita pohjia ja malleja, mutta toteutamme myös yksilöllisiä ratkaisuja.

Jätteensiirtoasiakirjat ja nuohouslomakkeet

Valittavanasi useita malleja ja toteutamme myös yksilöllisiä asiakirjoja ja lomakkeita.

Kirjekuoret

Tarjoamme laajan valikoiman umpi- ja ikkunakuoria sekä tarrasuljenta- ja konepostituskuoria. Painamme yhdellä tai usealla värillä, myös läppään. Voit myös ostaa meiltä painamattomia kirjekuoria, joita saa pienenkin määrän.

Tarrat

Painetut ja painamattomat tarrat eri tarkoituksiin. Toteutamme lähes kaikki koot ja laadut, myös ulkokäyttöön sopivat. Tarran materiaali voi olla myös irrotettava. Muotoon leikkauskin onnistuu.

Tulostuspalvelu

Tulostamme digitaalisesti erikokoisia mustavalkoisia tai värillisiä tulosteita, useille erilaisille materiaaleille. Avustamme myös aineiston käsittelyssä ja muokkauksessa, jos se on tarpeen.

Folderit

Foldereihin tarjoamme useita erilaisia rakenneratkaisuja. Myös materiaalivaihtoehtoja on runsaasti.

Rahtikirjat

Teemme kemiallisesti jäljentäviä rahtikirjoja SFS-standardin mukaisina tai omalla layoutilla. Rahtikirjoissa voi olla esimerkiksi tiedot valmiiksi painettuina. Juokseva numerointi ja viivakoodi ovat mahdollisia. Rakenteena voi olla tavallinen irtolomake (eli setti), ketjulomake tai kantoratalomake. Standardirahtikirjoja saa suoraan varastostamme.

Lehdet

Erilaiset lehdet kuuluvat vakiotuotteisiimme ja tuotamme jatkuvasti erikokoisia ja erilaisista materiaaleista tehtyjä lehtiä. Sidontamuotoina voidaan käyttää stiffausta tai liimasidontaa. Pystymme myös postittamaan lehdet ja hoitamaan postimaksutkin, jolloin asiakkaamme saa kaikki lehteen liittyvät kulut yhdellä laskulla. Osoitteisto voidaan antaa meille esimerkiksi excel-taulukolla.

Muistathan, että yleishyödyllisen yhteisön (ry) vähintään 4 kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehden painaminen ja postitus ovat vapaat arvonlisäverosta.

Kirjat

Kirjoja valmistamme hyvin erilaisia. Koko, materiaalia ja sivumäärät voivat olla lähes mitä vain. Sidontana voi olla liimasidonta, kovakansisidonta tai wire-sidonta. Tarvittaessa hoidamme myös sivutaiton tilaajan teksteistä ja kuvista, jotka voivat olla tiedostona tai paperikuvina.

Esitteet

Valmistamme suuret, pienet, kirjavat, kiiltävät ja kaikenlaiset esitteet, kaikissa muodoissa. Pienemmät painoerät tulevat nopeasti digitaalipainossa ja suurempiin painoeriin käytämme offsetpainokonetta. Avustamme tarvittaessa myös aineistojen teossa ja muokkauksessa painokuntoon.

Henkilökortit ja jäsenkortit

Saat meiltä myös erilaiset laadukkaat henkilökortit kuten ID-kortit, jäsenkortit, asiakaskortit, pelaajakortit ja muut kortit. Materiaaleina käytämme pesunkestävää muovia tai kartonkia laminoituna tai ilman laminointia.

Kortteihin tulee laadukas painatus, tarvittavat henkilötiedot ja mahdollisesti kuva. Allekirjoituskenttäkin tai muu kirjoitettava alue onnistuu. Kortin ulkoasu on vapaasti valittavissa.

Mukaan saat myös tarvittavat pidikkeet klipsillä ja/tai kaulanauhalla. Pidikettä voi käyttää pysty- tai vaakamallisena.

Toimitusaikamme on pari päivää, tarvittaessa nopeamminkin.

Numerolaput (Kilpailunumerot)

Painamme numerolaput kilpailuihin ja tapahtumiin nopeasti ja laadulla. Numerolappujen materiaali on säänkestävä muovisekotteinen erikoispaperi. Koko ja painatus ovat vapaasti valittavissa. Kiinnitykseen tarvittavat hakaneulat saat myös meiltä. Numerolaput voidaan tehdä myös tarralappuina, jotka voi poistaa vahingoittamatta kangasta. Pyydä hinnasto ja näyte!

Katso esimerkki numerolapusta

Hääkutsut

Hääkutsuille ja muille kutsukorteille voidaan valita painatus, koko ja materiaalit laajasta valikoimasta. Katso pakettitarjouksemme!

Hautausohjelmat

Ladomme  ja painamme myös hautausohjelmat ja muut ohjelmat. Kysy meiltä näistä lisää.

Varastotuotteet

  • Kassakirjat
  • Laskulomakkeet
  • Lähetelomakkeet

Rahtikirjat myös numeroituina

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä